Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana. Otathan huomioon, että asiakastiloissamme ei saa olla yhtä aikaa yli 10 asiakasta.

Miten varaudumme koronavirukseen?
A-Katsastus kantaa vastuuta koronaviruksen rajoittamisesta ja sen leviämisestä henkilökunnan ja asiakkaiden keskuudessa. Asemamme palvelevat normaalisti, mutta otamme käyttöön seuraavat ohjeet ja toimenpiteet, joiden avulla teemme asioinnista mahdollisimman turvallista. Tarjoamme myös valtakunnallisesti noutokatsastusta.
Haluatko varata ajan?

Ohje Muokkaa varausta
Missä on lähin palvelupiste?
 

Valtakunnallinen noutokatsastus asiakkaan omasta pihasta

Osta nyt pyyhkijänsulkapari! Asennamme ne ilmaiseksi. Saat myös lasinpesunesteen kaupan päälle.

Lue lisää

BG tuotteilla puhtaampi moottori!

Tehokkampi auto on taloudellisempi ajaa. Useissa palvelupisteissämme on saatavana BG Karstanpoisto puhdistuspalvelu ja nyt myös uudet BG ylläpitotuotteet. Karstanpoistopalvelulla jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Lue lisää BG tuotteista

Etuajalla edullisesti katsastukseen! alk. 29€

Etuajan voi ostaa vain netistä varaamalla ja maksamalla etukäteen. Hinnat koskevat henkilö- ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksia. Hinta sisältää Traficomin viranomaismaksun 2,73€ (sis. alv 24%). Etuaikoja on tarjolla rajoitetusti.

Varaa aika

Rahoitusta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

A-Katsastus ja OP tarjoavat uutta OP Autorahoitus-palvelua yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan. Nyt voit saada OP Autorahoituksen yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. Palveluun liittyvä auton rahoitustarkastus, rahoitussopimus ja autokauppa tehdään A-Katsastuksessa.

Lue lisää OP Autorahoituksesta

Onhan siinä avainlippu? Meillä on!

A-Katsastus-konserniin kuuluvat katsastusasemat ja yritykset ovat kaikki täysin kotimaisia katsastustoimijoita. Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt kaikille A-Katsastus-konserniin kuuluville yrityksille Avainlippu-tunnuksen.

Lue lisää Avainlipusta

Hyödynnä ilmaiset lisäpalvelumme

Saat tuotteen oston yhteydessä myös hyvää ja ilmaista palvelua. Ostaessasi lasinpesunestettä lisäämme sen ilmaiseksi säiliöön. Moottoriöljyn ostaja saa ilmaisen öljyn mittauksen ja lisäyksen kaupan päälle. Pyyhkijänsulkien oston yhteydessä asennamme myös sulat ilmaiseksi.

Lue lisää

Milloin katsastan seuraavan kerran?

A-Katsastus muistuttaa sinua mielellään hyvissä ajoin kun asia tulee taas ajankohtaiseksi. Tilaa katsastusmuistutus! 

Lue lisää katsastusmuistutuksesta

Osta nyt vakuutuksesi A-Katsastuksesta! Hae Fennian hinta-arvio haluamallesi yksityiskäyttöiselle henkilöautolle ja ota vakuutus netissä. Vakuutuksenottajan tulee olla henkilöasiakas.

Tutustu ›

Tietyt palvelupisteemme rekisteröivät myös veneitä.

Lue lisää ›

Ajovarma ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset. A-Katsastus ja Ajovarma toimivat lähes sadalla paikkakunnalla samoissa tiloissa.

Ajovarma.fi ›
09.03. 2021
Muistakatsastus - jätä meille yhteystietosi ja saatat voittaa katsastuksen!

Jätä meille yhteystietosi – muistutamme sinua oman valintasi mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun ajoneuvosi katsastusajankohta lähenee. Osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa ilmaisen katsastuksen! 

Lue lisää ›
09.03. 2021
Tilaa katsastusmuistutus ja voita ilmainen katsastus!

Jätä meille yhteystietosi – muistutamme sinua oman valintasi mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun ajoneuvosi katsastusajankohta lähenee. Osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa ilmaisen katsastuksen! 

Lue lisää ›
08.01. 2021
A-Katsastuksen nettijoulukalenteri 2020

A-Katsastuksella oli käynnissä joulukuussa sähköinen joulukalenterikampanja 1.-24.12.2020 välisenä aikana. 

Lue lisää ›